Producers of Quality Cocopeat!

Торф от кокосови влакна за:


Новини

Кокосов Торф

Кокосовият Торф е масово използван в Англия за отглеждане на ягоди. Реколтите достигат в стъклени оранжерии до 7 кг ягоди от 1 квадратен метър.

новини
повече...

За Botanicoir

Защо да изберете Botanicoir?


Консултантска помощ


Като утвърдена компания ние използваме нашия опит и познания за улесняване на клиентите при вземането на решение кои продукти най-добре ще отговорят на техните нужди. За да на нуждите на пазара и дадем на земеделските призводители допълнителна гаранция.Предлагаме консултантски и агрономски услуги, с които да отговорим на всички възникнали въпроси.Предлагаме също и основни съвети свъезани с подхранването и грижите за растенията.Тези консултации са независими от Botanicoir, така че нашите клиенти да получават честен и безпристрастен съвет.


Обслужване на клиенти


Философията на Botanicoir е проста: ние се грижим за нашите клиенти. За нас това е не само предоставяне на най-качествените продукти, а също така грижа и да гаранция нашите клиенти да получат първокласно следпродажбено обслужване и консултации.


Когато става дума за отглеждане на растения е много важно да получите точна информация. Осигуряването на най-добри съвети и помощ е нещото, което се стремим да направим за нашите клиенти.Всеки клиент получава един контакт - обратна връзка на който може да се обади или изпрати имейл.


Качество


Производството на качествени продукти е в основата на всичко, което правим. Строгите процедури за контрол на качеството, които сме установили в нашата производствена база, биват доказателство че постоянно изпробваме продуктите и проверяваме дали рН и всички основни елементи са подходящи за конкретната култура.Разполагаме със собствена лаборатория на място и екип от хора, които работят единствено за изпитване на качеството на нашите продукти преди да бъдат изпратени, но също така изпращаме редовни проби до европейски лаборатории за независимо изпитване. Botanicoir е изградила своята репутация възоснова на качеството на своите продукти и ние признаваме, че качеството никога не е било нещото, с което може да се прави компромис.


Официален сертификат за дистрибутори


Оакплантс ЕООД
гр.Бургас
Градински Център с.Миролюбово
Ако желаете, изпратете ни запитване или съобщение от формата за контакти
botanicoir
2013 Botanicoir - Всички права запазени

Powered by Suzara web design