Producers of Quality Cocopeat!

Торф от кокосови влакна за:


Новини

Кокосов Торф

Кокосовият Торф е масово използван в Англия за отглеждане на ягоди. Реколтите достигат в стъклени оранжерии до 7 кг ягоди от 1 квадратен метър.

новини
повече...

Продукти

Торби за зеленчуци  • Ние доставяме продукти от кокосов торф за отглеждане на зеленчуци на градинари и селскостопански производители от цял ​​свят, нашите най-големи клиенти  в момента са от Великобритания, Испания, Турция, Мароко и Русия. Нашият широк спектър от клиенти, означава, че ние сме придобили  опит и умения, за да сме в състояние да произвеждаме  специфични  за всяка зеленчукова културата продукти от кокосов торф.

  • Нашите продукти са изработени за най-често отглежданите зеленчукови култури домати, краставици, пипер и патладжан, но ние можем да адаптираме нашите миксове от кокософ торф да отговарят на изискванията за отглеждане и на други култури.

  • Продуктите за зелечукови култури имат специален състав които позволява на корените да се развиват нормално и здравословно.Торбите и кубчетата за отглеждане на зеленчуци са  произведени при строги мерки за качество което гарантира че стойността на рН, калций, натрий, бор, магнезий, хлор, силиций, ЕО и калиевите нива са в рамките на стандартите, както се препоръчителни  за зеленчуковинасаждения в кокосови влакна.

Назад
Оакплантс ЕООД
гр.Бургас
Градински Център с.Миролюбово
Ако желаете, изпратете ни запитване или съобщение от формата за контакти
botanicoir
2013 Botanicoir - Всички права запазени

Powered by Suzara web design